Over ons

Pure kwaliteit, pure persoonlijkheid

Onze luxueuze keukenspeciaalzaak, Eggersmann Keukenstudio, is gelegen nabij Aalst. Wij hebben een gezellige toonzaal waarin u een eerste indruk krijgt van onze trendy keukens. Duitse kwaliteit vormt de basis, maar ons team zorgt er vooral voor dat u zich zorgeloos thuis voelt in uw keuken. Als zaakvoerders worden wij, Hans en Katrien, bijgestaan door interieurdesigner Stephanie. Ongeacht of u een afspraak heeft of niet, krijgt u een warm ontvangst en een verse kop koffie. Ons geheime ingrediĆ«nt? Wij verkopen geen keukens. Wij nemen onze tijd u te begeleiden naar de perfecte keuken, zorgvuldig voor u gecreĆ«erd. 

Hans De Vos

Zaakvoerder Hans is meer dan tien jaar actief in keukens op maat. Hij is de 6de generatie in zijn familie gepassioneerd door kwalitatief meubelwerk. Hans luistert naar uw verwachtingen en stijl en laat u kennismaken met hoogwaardige materialen voor uw toekomstige keuken.

#joviaal #ervaren #professioneel

Katrien Tuypens

Katrien is medezaakvoerder en tevens de echtgenote van Hans. Als administratief talent, volgt ze ieder project minutieus op. Zo stippelt ze de planning van uw nieuwe keuken uit. Ook bij vragen na de plaatsing kan u steeds bij haar terecht.

#nauwkeurig #behulpzaam #cijfermatig

Stephanie Vanhemelryck

Na een inspirerende brainstorm met Hans, zorgt interieurarchitecte Stephanie voor een feilloze en creatieve uitvoering van uw wensen. Een keukenontwerp dat precies bij u past en uw luxueuze keuken tot leven laat komen.

#creatief #innovatief #precie

Een originele en kwalitatieve keuken laten ontwerpen door ons team?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x